DANK JE WEL

Het is een plek waar het altijd tijdloos aanvoelt. De Historische Scheepswerf in Edam.

Mooi projectje waar ook ik aan mee heb mogen werken. Met deze prachtige kaart steunen wij de Stichting Historische Scheepswerf Edam.

De WR167, een Wieringeraak uit 1911 werd de scheepshelling opgetrokken bij de Scheepswerf Groot Slot in Edam. Het schip is ondergebracht in de Stichting Historische Werf Edam (SHWE), zodat dit varende erfgoed behouden kan blijven. Door vrijwilligers en leer-werk projecten is er een begin gemaakt met het benodigde onderhoud.

Het betreft een karakteristieke foto uit de vorige eeuw van de scheepswerf. Een groepje Edammers hebben de handen ineengeslagen en hebben samen deze mooie ansichtkaart gemaakt.

Marianne Jonkman restaureerde digitaal een heel oud negatief van de karakteristieke foto uit de vorige eeuw en ik, Bastiaan de Wolff, heb met deze foto een mooie ansichtkaart gemaakt. Ben Knelange verzorgde het drukwerk. Kathelijne’s Trouvailles verkoopt de kaarten in haar cadeau shop op de Lingerzijde 48 in Edam.

Ansichtkaart is 11 x 29 cm
en kost € 4,-

De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de Stichting Historische Scheepswerf Edam, om zo in de kosten te kunnen voorzien van de Wieringer Aak WR167.

Zij die hebben meegewerkt: www.mariannejonkman.nl + www.mijndrukker.nl + www.bastiaandewolff.nl + www.kathelijnestrouvailles.nl

Yehowww, like en share.
error
fb-share-icon