BASTIAAN DE WOLFF

Bastiaan de Wolff is grafisch ontwerper en geboren op een mooie lentedag in 1968. Het is hem niet direct duidelijk, maar Bastiaan had als kind veel dromen, ideeën en wensen. Tekenblokken vol!

Hij was enthousiast begonnen aan de Koninklijke Kunst Akademie (’s-Hertogenbosch). Daar werd de Apple computer zijn nieuwe tool en zeefdrukken al gauw een feest. Op de Akademie kwam hij er achter dat mooi niet goed genoeg is.

De grafische basis productie leert Bastiaan bij Het Nederlands Ontwerp (Amsterdam). Een blije beginner. Al het begin van iets nieuws voelt altijd onhandig. Het is hem vertrouwd.

Serieuzer nadenken over zijn vak deed hij bij Total Design (Amsterdam): corporate identiteiten, eenheid in verscheidenheid, naamgeving-sessies en big brand talks. Creativiteit voorop, overwerk was geen punt. Hij maakt ook lieve kleine ontwerpjes als De OntwerpVriend (Utrecht). Tja, er veranderd veel in het grafisch ontwerp vak. Van drukwerk naar online en Bastiaan staat klaar voor de volgende ontwikkelingen.

DE POEN, PASSIE EN PRESTIGE

Dat wat langer blijft hangen is de verfrissende en sterke visuele communicatie van zijn studio BENG grafisch ontwerp (Utrecht en vervolgens naar Amsterdam).

Telkens weer opzoek naar de essentie en dat ene sterke idee en bijzonder vormgegeven. Het mooie en goede blijft nu eenmaal langer.

TIJD VOOR VERZACHTING

Het leven gaat hoe dan ook door en onze tijd is daarbij schaars. Bastiaan wil verzachten, want lange tijd klonk er een stilzwijgend gegrom achter z’n computer: “What the f*ck do they really want?” En dat blijft, maar dan anders… het kan liefdevoller.

“Wat is de urgentie en kan ik daarbij helpen?”

– Bastiaan de Wolff

ANDERS OMKIJKEN

Bastiaan de Wolff kiest voor een andere aanpak met z’n GRAFISCH IDEE. Met zijn vakliefde en meedenken versterkt hij nu andermans dromen, wensen en ideeën. De hernieuwde Bastiaan ziet veranderingen als verbeteringen en weet meer met al zijn ervaring over ‘ontdekken’, ‘creëren’ en ‘uitvinden’. Simpel is wat we nodig hebben en wij niet alleen.

“Het creatieve zit ‘m in de vrijheid nemen om onze verwachtingen te overstijgen.”

– Bastiaan de Wolff

Bastiaan de Wolff kan ook jouw idee en plan versterken met een GRAFISCH IDEE. En ja, daar maakt hij serieus tijd voor en denkt mee over wat de bedoeling is. Time well spent.

Onthoud deze creatieve ideeën-man.

Bastiaan de Wolff
GRAFISCH IDEE

mail / 06 – 24 22 75 86

Lingerzijde 48
1135 AR Edam

YEAHOW, share, follow, view en share dit!