BASTIAAN DE WOLFF

Deze ervaren grafisch ontwerper is geboren op een mooie lentedag in 1968. Het is niet direct duidelijk, maar Bastiaan had als kind veel dromen, ideeën en wensen. Tekenblokken vol!

Bastiaan is enthousiast begonnen aan de Koninklijke Kunst Akademie (’s-Hertogenbosch). De Apple computer werd daar zijn nieuwe tool en zeefdrukken al gauw een feest. Op de Akademie kwam hij er achter dat goed niet goed genoeg is.

De grafische basis productie-vaardigheden leert Bastiaan bij Het Nederlands Ontwerp (Amsterdam). Een blije beginner. Al het begin van iets nieuws voelt altijd onhandig. Het is hem vertrouwd.

Dus gaat Bastiaan serieuzer nadenken over zijn vak bij Total Design (Amsterdam): corporate identiteiten, eenheid in verscheidenheid, naamgeving-sessies en big brand talks. Creativiteit voorop. Hij maakt ook lieve kleine ontwerpjes als De OntwerpVriend (Utrecht). Tja, er veranderd veel in het grafisch ontwerp vak. Van drukwerk en online en Bastiaan staat klaar voor de volgende ontwikkelingen.

HET WAS ALLES VOOR DE POEN, PASSIE EN PRESTIGE

Maar wat langer blijft hangen is de verfrissende en sterke visuele communicatie van zijn studio BENG grafisch ontwerp (Utrecht en vervolgens naar Amsterdam).

“Het mooie en goede blijft nu eenmaal langer.”
– Bastiaan de Wolff

Telkens weer opzoek naar de essentie en dat ene ferme idee. Bijzonder vormgegeven. Het mooie en goede in volle kracht is begonnen.

Kijk aan: het logo van BENG grafisch ontwerp

“Ik ben dankbaar voor al die talenten met wie ik heb samengewerkt en genoot van inspirerende opdrachtgevers.”

Een mooi leven is om blij verrast te worden.

NU IS HET TIJD VOOR VERZACHTING

Het leven gaat hoe dan ook door en onze tijd is daarbij schaars.

Bastiaan wil verzachten, want lange tijd klonk er een stilzwijgend gegrom achter z’n computer: “What the f*ck do they really want?”. En dat blijft, maar dan anders… het kan liefdevoller:

“Wat is de urgentie en kan ik daarbij helpen?”

– Bastiaan de Wolff

TERUGBLIKKEN IS NU ANDERS OMKIJKEN

Bastiaan de Wolff kiest voor een andere aanpak met zijn GRAFISCH IDEE. Met zijn vakliefde en meedenken versterkt hij nu andermans dromen, wensen en ideeën.

Bastiaan ziet veranderingen als verbeteringen en weet meer met al zijn ervaring over ‘ontdekken’, ‘creëren’ en ‘uitvinden’.

“Het creatieve zit ‘m in vrijheid te nemen en onze verwachtingen te overstijgen.”

– Bastiaan de Wolff

Bastiaan de Wolff kan ook jouw passie en plan versterken met een GRAFISCH IDEE. En ja, daar maakt hij serieus tijd voor. Time well spent.

Ow ja, je krijgt de vriendelijke groeten,

Bastiaan de Wolff
GRAFISCH IDEE

mail direct / 06 – 24 22 75 86

Lingerzijde 48
1135 AR Edam

YEAHOW, share, follow, view en share dit!